Thursday, February 14, 2019

Karavan Tuvalet

Uzun yıllardır karavan için tasarımlarımızla alanımızda bir numara olmaya çalışıyoruz. Firmamızda karavan ve mobil tarzı atık sistemleri ve gereçleri mevcuttur. Karavanlar bireylerin şehir hayatından sıkılıp kaçamak yaptıkları alanlardır. Motorlu ve motorsuz olarak üretilen karavanların lavabo, tuvalet ve diğer atık sistemleri ile yakından ilgileniyoruz. İmalatlarımız karavan tuvalet, mobil tuvalet, karavan duş ve mobil çit ile Mestem farkını yakından görebilirsiniz.

Karavanlarda Yaşanan Rahatlık

Karavan yaşamı tercih eden bireyler için en önemli durum atık sistemlerinin kaliteli ve kullanışlı olmasıdır. Karavanda tüm kullanılabilir eşyalar ve alanlar mevcutken karavan tuvalet yapısı ile firmamızın güvencesi altındadır. Karavanlarda rahat ve kullanışlı eşyalar kullanmak kişilerin mutlu olmasını sağlar. Karavan Tuvaletlerin birçok özelliği bulunmaktadır. Erkek bölümü ve kadın bölümü olarak dizayn edilen tuvaletler oldukça kullanışlı ve hijyeniktir .

Karavan Tuvaletlerin Ortak Özellikleri

Karavanlar mini ev dizaynı gerektirir. Bir evde bulunan tüm eşyalar ve alanlar mevcutken, atık sistemlerde var olmaktadır. Bunun için firmamız üstün kalite ortamında imal ettiği karavan tuvalet çeşitlerini siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır. Karavan tuvaletlerin kapsamında 2 adet klozet, pisuar lavabo yer almaktadır. Kadınlar için tasarlanan karavan tuvaletlerde 2 adet klozet, 2 lavabo ve ayna bulunmaktadır. Her iki tuvalet montajında ayrıca klima da takılmaktadır.
Ayrıca iki tuvalet çeşidinde de kurulan bazı özellikler bulunmaktadır. 2,5 ton temiz su tankı, 5 ton atık su tankı, ses sitemi yer almaktadır. Tüm bu ürünlerin montajı karavan imalatı sırasında yapılmaktadır. Karavan satın almak isteyenler Mestem imzasını gördüklerinde güvenerek istedikleri karavanı alabilirler. Biz firma olarak tüm ürünlerimiz için garanti vererek sizlerin güvenini sağlıyoruz.

Mestem Ailesi Olarak Her An Yanınızdayız


Mestem firması olarak karavan ve mobil atık sistemleri ile ilgili imalatlarımız halen devam etmektedir. Firmamızda her zaman karavanınıza göre ürünler yer almaktadır. Karavan tuvalet her zaman zorunlu ihtiyaç olduğundan dolayı Mestem ailesi ile en yakın zamanda görüşebilirsiniz. Mestem ile daha az para ödeyerek karavanınızın konforunu daha çok sağlayın. Yaşadığınız mutluluğu yakından görmemiz için aile olmaya hazırız.

No comments:

Post a Comment